Локации наблизо
Мали, Туамасага, Самоа
Афега, Туамасага, Самоа
Ваюсу, Туамасага, Самоа
Места наблизо
Apia Observatory, Самоа
Mulinu'u Peninsula, Самоа
Mount Maugafolau, Самоа