Дневна временска прогноза за место Сегбвема, Источна провинција, Сијера Леоне

Поглед на радару
5 min
1 hour
6 hours
1 day

Ветар

Влажност

Видљивост

Притисак

Облаци

Тачка росе

UV индекс

Квалитет ваздуха

Индекс полена

Дрво

Коров

Трава

Загађивачи

Низак ризик
Висок ризик

PM10

PM25

NO2

SO2

CO

O3