Оближње локације
Севилла, Андалузија, Шпанија
Цамас, Андалузија, Шпанија
Сан Јуан де Азналфарацхе, Андалузија, Шпанија
Оближња места
Ramon Sanchez-Pizjuan Stadium, Шпанија
Jardines de la Buhaira, Шпанија
Royal Artillery Factory of Seville, Шпанија

Квалитет ваздуха у месту Севилла, Андалузија, Шпанија

To view the map, please use a browser that supports WebGL.

Загађивачи у месту Севилла, Шпанија

PM10
1.00 μg/ft3
PM25
Примарни загађивач
0.58 μg/ft3
NO2
3.38 ppb
SO2
5.5 ppb
CO
65.5 ppb
O3
51.5 ppb
Низак ризикВисок ризик

Индекс полена у месту Севилла, Шпанија

Дрво
3/5
012345
Коров
0/5
012345
Трава
1/5
012345

Прогноза квалитета ваздуха у месту Севилла, Шпанија

пон, 15. април
ЈутроПоднеВечеНоћ
Наредни дан
Наредни дан
Индекс квалитета ваздуха (AQI)
49
64
54
49
Наредни дан
Полен

Дрво

5
2
1
1

Коров

0
0
0
0

Трава

1
1
1
1
Наредни дан
PM10
0.49 μg/ft3
0.80 μg/ft3
0.51 μg/ft3
0.59 μg/ft3
PM25
0.34 μg/ft3
0.56 μg/ft3
0.34 μg/ft3
0.34 μg/ft3
NO2
2.56 ppb
10.8 ppb
4.7 ppb
2.79 ppb
SO2
1.95 ppb
3.83 ppb
2.44 ppb
1.93 ppb
CO
0.14 ppb
0.18 ppb
0.14 ppb
0.13 ppb
O3
54.81 ppb
30.31 ppb
25.19 ppb
38.34 ppb
Индекс квалитета ваздуха (AQI)
54
49
0
0
Полен

Дрво

1
1
-
Није доступно
-
Није доступно

Коров

0
0
-
Није доступно
-
Није доступно

Трава

1
1
-
Није доступно
-
Није доступно
PM10
0.51 μg/ft3
0.59 μg/ft3
N/A
N/A
PM25
0.34 μg/ft3
0.34 μg/ft3
N/A
N/A
NO2
4.7 ppb
2.79 ppb
N/A
N/A
SO2
2.44 ppb
1.93 ppb
N/A
N/A
CO
0.14 ppb
0.13 ppb
N/A
N/A
O3
25.19 ppb
38.34 ppb
N/A
N/A