Локации наблизо
Khakhea, Южна област, Ботсвана
Секома, Южна област, Ботсвана
Верда, Област Кгалагади, Ботсвана
Места наблизо
Jwaneng Airport, Ботсвана
Tlapeng, Южна Африка
Kang Airport, Ботсвана